Bine ati venit !

Monthly Archives: August 2013

  • Poveste din Orasul Legumelor Binecrescute

    In Orasul Legumelor Binecrescute zilele treceau senine una dupa alta si nimic nu parea sa tulbure viata armonioasa a locuitorilor sai. Pana intr-o zi cand tanarul Sparanghel se opri in centrul orasului cu o veste nelinistitoare. Se cocota pe un bolovan si printr-o palnie mare din frunze de nuc urla cat il tinura plamanii: - La doua ore de mers pe jos, spre Dealul de Miazanoapte, am descoperit o dara albicioasa de mucus. - Ce sa fie oare? se intreba multimea adunata sa il asculte.
  • Codiţe de Sfeclă Elveţiană la cuptor

    Gustare de Sfeclă Elveţiană 1 legătură mare de Sfeclă Elveţiană proaspătă Coşul de Legume 2-3 fire de usturoi verde Cosul de Legume 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri apă un praf de ardei iute 1 linguriţă unt Sare după gust
  • De la samanta la consumatorul final

    Agricultura industrializata de astazi este doar o mica pata in istoria omenirii: 50 de ani de chimizare intr-un ocean de peste 3000 de ani de istorie documentata. Trebuie sa revenim la practici agricole sustenabile, la o mancare sanatoasa si hranitoare. Asta sa fie mostenirea pe care o lasam generatiei urmatoare.

3 Articol(e)