Bine ati venit !

Abonamentele 2014

Ne-am tot gandit cum sa facem cu abonamentele pt anul acesta, pentru a gasi un echilibru intre nevoile noastre ca producatori si ale clientilor.

Anul trecut, am avut clienti care au dorit sa primeasca un cos de legume standard in fiecare saptamana (in functie de sezon). Unii ati platit saptamanal, altii lunar. Altii ati comandat separat produsele dorite, insa cu regularitate.

Am gasit aceasta varianta de tip voucher. Este ceva intre abonamentele de anul trecut si un sistem asemanator in anumite privinta cu programul ASAT. Totusi, nu cerem sustinerea unei cote din intreaga productie pe un an, ci doar a anumitor cantitati pe care estimati ca le veti consuma.

Ne ajuta pe noi pentru ca ne ofera o suma de bani pentru acoperirea din timp a unor costuri de productie si transport, dar mai ales ne ajuta sa planificam anumite cantitati si volume. Ne ajuta sa gestionam platile mai usor.

Va ajuta pe voi pentru ca va avem in baza de date, puteti opta pentru un program prestabilit si nu mai trebuie sa va batati capul sa comandati in fiecare saptamana. Va acordam prioritate la unele produse, caci este foarte probabil sa avem de exemplu cantitati limitate de ardei gras in prima sau in ultima saptamana de recoltare. In plus, in functie de conditiile meteo, este posibil sa avem cantitati limitate la anumite produse in general.

Vom vinde in continuare si "liber", insa vom pune accent pe aceste abonamemente, respectand in primul rand calitatea, uneori in detrimentul cantitatii.

Ne-am propus pentru acest an sa avem legaturi mai stranse si o comunicare mai frecventa cu un numar mai mic de clienti, pentru a putea corela mai bine posibilitatile noastre de productie si logistica cu cerintele voastre.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi si in acest an, si va multumim pentru incredere!

 

Gasiti aici abonamentele.

_

Comentarii