Bine ati venit !

Articole

 • Impreuna putem face mult mai multe

  Exista insa in Romania producatori absolut deosebiti, fermieri din tata in fiu, care au traditie si care s-au saturat sa concureze cu turcii sau cu spaniolii pentru cele mai chimice si lipsite de gust legume din Europa, care au cunostintele necesare sa produca rosii de Buzau si cartofi a caror samanta se gaseste in familie de generatii.
 • Abonamentele 2014

  Ne-am propus pentru acest an sa avem legaturi mai stranse si o comunicare mai frecventa cu un numar mai mic de clienti, pentru a putea corela mai bine posibilitatile noastre de productie si logistica cu cerintele voastre.
 • Tragem linie in ograda

  De mai multe luni muncim10-14 ore pe zi, inclusiv weekend. Mancam pe fuga si mai schimbam cateva vorbe despre ultimele probleme de la camp. Avem intalniri la birou, fiecare in domeniul lui, printre care mai vindem 3 kg de cartofi si mai notam comentarii legate de adrese de livrare.
 • Intamplare cu un bob de mazare

  o poveste pentru copii mici si mari cu un bob de mazare hazliu
 • Povestea lui Spanacel cel viteaz - Ana Groszler (Cotmeana)

  Ispravile din povestea mea de azi s-au petrecut candva, nu foarte demult, intr-o tara indepartata. Tara Legumelor Vesele. Si in tara asta magica, traia un baietel-leguma care se numea Spanacel cel mititel pentru ca era cel mai mic dintre copiii familiei Spanacescu. Mic, mic, dar cu o inima mare de leguma adevarata.
 • Grădina din balcon

  Dacă ne gândim la fructe, ele constau în mare parte din apă. Așadar plantele fructifere în special trebuie să fie bine udate. Ele au nevoie apă în fiecare zi, și poate chiar două ori pe zi în timpul verii. Verificați solul în fiecare zi pentru a observa dacă planta primește suficientă apă. La atingere, solul ar trebui să se simtă ca un burete bine stors, moale și ușor umed.
 • Obiceiuri alimentare sănătoase

  Încurajează copiii să mănânce încet. Copil sau adult, cu toții observăm mai ușor senzațiile de foame și sațietate când mâncăm încet. Înainte de a oferi a doua porție, așteptați împreună câteva minute pentru a vedea dacă îi mai este într-adevăr foame.
 • Copilul tău nu mănâncă? Fă un pas în spate!

  Când bebelușul sau copilul nu mănâncă, este atât de ușor să ți se pară o tragedie! Lucrurile din jur se îngustează și tot ce poți vedea este castronelul sau farfuria plină, aproape neatinse, și tot ce poți resimți este o stare de frustrare intensă, chiar deznădejde.
 • E bine să oferim recompense pentru mâncare?

  Fericite sunt acele mămici ai căror copii adoră legumele. Brocoli, spanac, morcov crud, ardei gras... Dar mai sunt și aceia ca ai mei, pentru care tot ce e verde e oarecum ciudat și periculos, pentru care trebuie mereu inventate noi rețete și noi metode de convingere...
 • Pericolele ascunse în fructe și legume

  Toți părinții doresc să le ofere copiilor lor tot ce este mai bun, mai ales în ceea ce privește mâncarea. Pentru a vă fi alături în acest demers, Sabina, Farmer Mother la Coșul de legume ne povestește azi despre pericolele ascunse în fructe și legume. Perturbatorii endocrini – Endocrine Disrupting Chemicals (EDC)

10 Articol(e)