Bine ati venit !

Ultimele stiri

 • Abonamentele 2014

  Ne-am propus pentru acest an sa avem legaturi mai stranse si o comunicare mai frecventa cu un numar mai mic de clienti, pentru a putea corela mai bine posibilitatile noastre de productie si logistica cu cerintele voastre.
 • Ne-am imprietenit cu Bucharest HUB

  De ceva vreme, Cosul de legume s-a imprietenit cu Bucharest HUB. Este un loc ideal pentru noi si pentru toti cei care au idei pentru o lume mai buna.
 • Bun venit la Cosul de Legume varianta 2013

  Chiar daca vremea de afara nu arata, sezonul de legume 2013 a inceput deja. Primul pas, ajustarea site-ului. In urma mai multor discutii, am hotarat sa schimbam radical aspectul din 2012. Am folosit o platforma noua, am modificat-o, am muncit si am adaugat aspectele vizuale si am obtinut varianta curenta.

  Site-ul este inca in constructie, insa este functional in cea mai mare parte a sa. Pe masura ce se vor apropia de maturitatea de recoltare, vom popula si lista de produse cu legumele din acest an. Dupa cum se observa, am integrat si blog-ul care va fi mult mai activ in acest an, in toate categoriile sale.

  In ceea ce priveste partea administrativa, nu vor fi schimbari majore fata de anii trecuti. Livrarea va fi usor schimbata, in dorinta de a facilita accesul grupurilor mai mari de clienti. Astfel, vor exista locatii fixe de livrare in mai multe zone din Bucuresti de unde clientii vor putea sa isi ridice comenzile. Acestea vor fi asezate pe harta, pe masura ce vor fi stabilite.

  In ceea ce priveste productia efectiva, avem planuri mari pentru anul acesta. Dupa un 2012 cu productie cantitativa sub asteptari, avem in plan dublarea suprafetelor cultivate cat si diversificarea gamei de legume proaspete.

  Tot ce ne ramane este sa asteptam un an 2013 bun, plin de roade si cat mai lung cu putinta.

3 Articol(e)