Cum livram

Va anuntam ca anulam livrarile incepand cu data de 13 martie ca urmare a restrictiilor impuse din cauza coronavirusului. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat. Vom reveni cu un email catre toti clientii nostri in care vom specifica data reluarii livrarilor.

Livram in Bucuresti si localitatile din nordul capitalei (Chitila, Mogosoaia, Corbeanca, Otopeni si Tunari), in fiecare vineri, gratuit pentru comenzi de peste 100 lei. Exceptie fac promotiile temporare, intrucat pentru comenzile sub acest prag se va percepe o taxa de livrare de 15 lei.

Orice persoana poate deveni centru de livrare daca plaseaza si primeste comenzi pentru inca 3-4 prieteni, rude sau vecini! Astfel, puteti beneficia de livrare gratuita si de prioritate la livrare. Dati-ne un email la cosul@cosuldelegume.ro si va putem oferi mai multe detalii.

poza_zile_livrare

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare, in termen de 24 de ore, se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa.

Plata online

Tranzactia cu cardul este procesata in conditii de maxima securiate prin intermediul PlatiOnline.ro si va aparea pe extrasul de cont cu numele cosuldelegume.ro.