Bine ati venit !

De la familie, pentru familie

Suntem o familie de tineri care au decis sa faca o imbunatatire in stilul de viata. Provenim din domenii diferite, Andrei fiind de formatie software engineer, iar Alexandra arhitect, insa avem valori si principii comune in ceea ce priveste mancarea pe care o consumam noi si mai ales copilul nostru. Cosul de legume a pornit in 2011 in forma sa actuala, la ferma din Valea Macrisului, Baragan.

 

Produse cu responsabilitate

 

Producem legume, fructe, ceaiuri si ierburi aromatice, asa cum dorim sa le avem si pentru noi.

Livram in principal produse proaspete, in sezon, iar toamna pregatim camara cu bunatati, de la pesto la muraturi.

 

Mai mult decat organic

 

Beyond organic defineste urmatoarea etapa in productia de legume ecologice.

Folosim soiuri cat mai vechi, "heirloom", autentice, de pe vremea cand soiurile ofereau gust si erau obtinute in productii mici si volume naturale.

 

Prin deciziile legate de tehnicile de cultura aplicate, incercam sa obtinem maximul de gust si aport nutritional pe care orice leguma il are.

 

Avem convingerea ca este important sa avem produse lipsite de biostimulatori, pesticide si ingrasaminte chimice, insa la fel de important este continutul de vitamine, minerale si fitonutrienti.

 

Principiile noastre

 

  • Alimentatie sanatoasa
  • Productie ecologica, sustenabila si responsabila
  • Gust si aport nutritional
  • Consum local si sezonier
  • Informatie corecta si transparenta
  • Relatie apropiata cu clientii si comunitatea

 

Tipuri de produse

 

Vom avea toate legumele proaspete de sezon ce pot fi produsa in conditiile de clima din Romania.

 

In plus, cautam sa avem si produse care sa faca diferenta, tipul de produs despre care sa se poata spune ca este cel mai gustos sau interesant din Romania. Astfel de produse ar putea fi mixurile de rosii, mixurile de ardei sau pepeni in timpul verii, salatele in primavara si toamna.

 

Formatul acestora va fi atat sub forma de produse individuale, cat si sub forma de “Cosul fermierului”, un cos cu produse de sezon, stabilit saptamanal, cu produsele ce ajung la maturitatea deplina in aceea perioada.